Coral Beach Marina Lodge zwembad
Port Ghalib Marina Lodge Coral Beach

Marina Lodge Coral Beach

starstarstarstar

Coral Beach Marina Lodge haven

Marina Lodge Coral Beach

Marina Lodge Coral Beach is een waar paradijs voor duikers en reizigers op zoek naar unieke zee avonturen. Ruime kamers handhaven een gevoel van simplistische luxe en benadrukken de natuurlijke esthetiek van de zee en de open lucht. Ideaal voor bezoekers van alle duik niveaus. Het hotel beschikt over een PADI vijfsterren duikschool. Of u nu een ervaren duiker of een beginner bent, kunt u optimaal gebruik maken van directe bereikbaarheid van het hotel naar alle omringende duiklocaties. Vervoer verzorgd naar 's werelds beste duik baaien en open zee plekken, zorgen ervoor dat bezoekers ten volle profiteren van de natuurlijke wonderen van Port Ghalib.

Het hotel heeft een prachtig uitzicht op zee vanuit elke kamer voor degenen die alleen maar willen ontspannen in de Rode Zee zon en genieten van de natuurlijke elementen met het comfort van een resort.

Entertainment en Recreatie


Een breed scala aan recreatieve activiteiten zijn beschikbaar in het resort; wateractiviteiten bestaande uit duik- en snorkel trips en excursies op zee. Tevens zijn er tennisbanen, minigolf enmeerdere zwembaden.

Diensten en service


- Huishouding en Roomsevice
- Stomerij / Wasserette
- Schoonheidssalon
- High speed internet toegang
- Draadloze WiFi verbinding
- Sportschool-en fitnesscentrum (on site)

 • Duik faciliteiten
  Duik faciliteiten
  Het hotel beschikt met Extra Divers over een PADI vijfsterren duikschool. Of u nu een ervaren duiker of een beginner bent, kunt u optimaal gebruik maken van directe bereikbaarheid van het hotel naar alle omringende duiklocaties. Vervoer verzorgd naar 's werelds beste duik baaien en open zee plekken, zorgen ervoor dat bezoekers ten volle profiteren van de natuurlijke wonderen van Port Ghalib.
 • Marina Lodge kids club
  Marina Lodge kids club
  De Marina Lodge Kids Club biedt begeleide activiteitenprogramma's voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Er is een apart kinderzwembad en een kinderspeelplaats.
 • Kamers en Suites
  Kamers en Suites
  De MarinaLodge beschikt over 201 kamers Deze kamers zijn voorzien van:

  - Kabel/ Sateliet TV
  - High speed internet toegang
  - Badkamer met inloop douche en haardroger
  - Mini-bar
  - Kluis op de kamer